Diensten

Diensten:


Schilderen is noodzakelijk onderhoud van uw woning, zowel binnenshuis als buitenshuis. Maar dit geldt natuurlijk voor elk bestaand gebouw, van een winkelpand tot zelfs een paardenstal/box. Het onderhoud bestaat voor een groot deel uit het schilderen van het houtwerk.

Achterstallig onderhoud maakt van schilderen een flinke klus en is voor de meeste mensen geen (leuke) klus om zelf te doen. Zeker wanneer er in de afgelopen jaren te weinig naar is omgekeken. Achterstallig onderhoud maakt het schilderen vaak tot een omvangrijke klus.

Vakkundig schilderen van uw huis is een goede investering. Zowel als u uw huis wilt verkopen, maar ook zeker als u bijvoorbeeld net een prachtige, sfeervolle  jaren 30 woning hebt gekocht met flink wat achterstallig onderhoud. Schilderen doet wonderen, helemaal wanneer het buiten schilderwerk schreeuwt om een flinke opknapbeurt. Wanneer het houtwerk gedurende lange tijd is verwaarloosd, kunt u het schilderen misschien beter overlaten aan een specialist. Deze kan u adviseren, en het karwei grondig aanpakken. Het schilderen van uw woning is tenslotte een investering waar u nog jaren van kunt genieten.

Klik hier voor diverse onderhoudswerkzaamheden